Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continua navegando, consideramos que acepta su uso. Puede cambiar la configuración u obtener más información aquí.

Aceptar

Home · Notícies · Què és una casa domòtica i quins són els seus avantatges?

NOTÍCIES

 
Què és una casa domòtica i quins són els seus avantatges?
28/05/2020

 

Un habitatge domòtic és una casa automatitzada on tecnologia i disseny s’integren per a crear espais intel·ligents i confortables que satisfan gustos i necessitats facilitant així la vida quotidiana de les persones que hi habiten.

Les solucions domòtiques no només ens permeten l’automatització dels principals sistemes de la nostra llar, sinó que a més, ens donen la possibilitat d’interactuar de manera remota amb aquests sistemes controlant-los de forma centralitzada i còmode des d’un mòbil, tableta o ordinador.

Quins són els avantatges d’una casa domòtica?

Confort: pot simplificar gran quantitat d’accions des d’un mateix dispositiu i en un  sol click. La domòtica domèstica  es basa en solucions que faciliten la vida diària de las persones.

Seguretat: un sistema de seguretat intel·ligent per a preservar a les persones, pertinences i instal·lacions inclús quan no ens trobem a la llar.

Salut:pot garantir les millors condicions ambientals per als habitants.

Estalvi energètic i econòmic: un habitatge domòtic fomenta la gestió eficient d’energia i, per tant, possibilita un estalvi energètic que es veurà reflectit a les nostres factures.

Connectivitat: una llar intel·ligent ens permet estar sempre connectats amb ella i per tant, tenir la certesa del que passa en tot moment des de qualsevol lloc.

Medi ambient:  les solucions domòtiques ajuden a minimitzar l’impacte ambiental de les activitats domèstiques i fomenta hàbits més sostenibles.

En definitiva, la domòtica contribueix a augmentar la nostra qualitat de vida aconseguint que el nostre habitatge sigui més funcional.

Si estàs pensant en canviar els teus tancaments i tens dubtes sobre aquest tipus de solucions, no dubtis en contactar amb nosaltres sense cap compromís i demanar-nos el teu assessorament i pressupost personalitzat. Fines Confort et pot ajudar!