Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continua navegando, consideramos que acepta su uso. Puede cambiar la configuración u obtener más información aquí.

Aceptar

Home · Notícies · Aïllament acústic en finestres

NOTÍCIES

 
Aïllament acústic en finestres
30/04/2020

 

Per a gaudir d’una llar tranquil·la i confortable és molt important tenir un mínim de qualitat en l’aïllament acústic de les finestres del nostre habitatge ja que són l'element principal per on ens sol entrar el soroll de l'exterior.

Un baix nivell d'atenuació acústica a la nostra llar pot donar lloc a situacions perjudicials per la nostra salut, així com causar grans danys en la qualitat de vida dels qui hi vivim.

Però, quins són els principals factors a tenir en compte per a aconseguir un bon aïllament del soroll?

 

- Optar por un sistema d’obertura o un altre permetrà que hi hagi més o menys filtracions d’ones sonores.

- El gruix del vidre condicionarà també en gran mesura la qualitat de l’aïllament acústic de les nostres finestres.

- Per a solucionar els problemes de soroll i aconseguir el millor nivell d’aïllament acústic necessitarem que el perfil sigui impermeable a l’aire. El material i la qualitat d’aquest perfil també poden ser decisius a l’hora d’escollir.

 

En el moment de triar finestres per al nostre habitatge haurem de plantejar-nos doncs, escollir unes finestres que ofereixin un confort acústic adequat a les nostres necessitats.

 

Si vols augmentar el confort de la teva llar a través de tancaments d’alta qualitat que garanteixin un alt nivell d’aïllament acústic no dubtis en contactar amb els nostres professionals que t’assessoraran encantats sobre quines són les prestacions més adients per gaudir del silenci!

Fines Confort et pot ajudar!