Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continua navegando, consideramos que acepta su uso. Puede cambiar la configuración u obtener más información aquí.

Aceptar

Home · Notícies · La importància de mantenir les teves persianes en bon estat

NOT√ćCIES

 
La importància de mantenir les teves persianes en bon estat
02/04/2020

 

Una de les coses que podem aprofitar per fer aquests dies que estem passant moltes més hores del que és habitual a les nostres llars, és netejar aquelles zones que no requereixen d'una neteja diària però sí que necessiten que en tinguem cura periòdicament.

Aquest és el cas de les persianes, la neteja de les quals és una part fonamental del manteniment general de les finestres.

Les fem servir en els nostres habitatges per enfosquir, aïllar el soroll, protegir i mantenir la casa fresca a l'estiu i calenta a l'hivern. Les persianes suporten dia rere dia els raigs del sol, el vent, la pluja i tot tipus d'inclemències meteorològiques. Per això, tot i que és complicat netejar-les,  sobretot en la part exterior, i arribar a cada un dels seus racons poc accessibles, és important netejar-les periòdicament per conservar-les en perfecte estat durant molt més temps ja que l'acumulació de brutícia pot afectar el seu funcionament.

Alguns tips a tenir en compte per a la neteja i manteniment de les persianes:

- Mantingues les lames de les persianes netes. Evita utilitzar productes de neteja abrasius. Utilitza un drap sec i net i en cas de ser necessari afegeix sabó neutre.

- Neteja amb una baieta seca les zones on la pols sol acumular-se més com a les guies o cantonades. Evita l'ús de lubricants ja que pots fer que la pols es quedi més enganxada a la superfície.

- Verifica que les lames estiguin ben alineades i que en el calaix de la persiana no hi hagi restes d'obra que podrien ratllar la persiana al fer-la pujar o baixar, i treu-li la pols amb l'aspiradora.

 

A Fines Confort completem les prestacions dels nostres tancaments amb una àmplia varietat de persianes, per això tant si t'estàs plantejant canviar les finestres com si creus que ha arribat el moment de renovar les teves persianes, no dubtis en contactar amb nosaltres sense cap compromís i demanar-nos el  teu assessorament i pressupost personalitzat. Fines Confort et pot ajudar!