Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continua navegando, consideramos que acepta su uso. Puede cambiar la configuración u obtener más información aquí.

Aceptar

Català  |  Español
Home · Notícies · Persianes manuals o motoritzades?

NOTÍCIES

 
Persianes manuals o motoritzades?
26/02/2020

 

En els últims temps, l'ús de les persianes elèctriques ha augmentat en detriment del sistema tradicional manual. Així i tot, molts són els habitatges que encara compten amb sistemes manuals, de manera que en moltes ocasions els seus habitants es plantegen la possibilitat de fer un canvi i passar d'un sistema manual a un sistema elèctric. Però quins són els seus avantatges?

Comoditat: les persianes elèctriques no requereixen cap tipus d'esforç, ja que només s'ha de prémer un botó.

Adaptabilitat: en no requerir de cap esforç són molt útils i recomanades per a habitatges en què habiten persones grans o amb mobilitat reduïda.

Aïllament acústic: l'augment de la impermeabilitat a l'aire, proporciona una millora de l'aïllament de soroll exterior aportant tranquil·litat a la llar.

Durada: Els motors de les persianes solen durar molts anys i no requereixen de pràcticament cap manteniment més que treure'ls la pols (molt de tant en tant) per no danyar el motor.

Estètica: les persianes motoritzades permeten eliminar de el disseny dels nostres espais a les antiestètiques cordes i manetes necessàries per fer funcionar a les persianes manuals.

Automatització: es poden automatitzar per poder controlar-les de forma remota integrant la domòtica a les finestres de la nostra llar, el que proporciona al seu torn un estalvi de temps (possibilitat de controlar les persianes de manera individual o conjunta) i d'energia (es poden programar perquè pugin o baixin a unes hores determinades per poder optimitzar l'ús de la llum i la calor natural) i augmentar la seguretat de la llar utilitzant-les com a element de protecció antirobatori.

Encara que avui dia, com veiem, els avantatges d'aquest sistema són molt més nombroses que els del  sistema manual, segueix existint un inconvenient:  en dependre del corrent elèctric, davant una fallada de subministrament, les persianes quedaran immanipulables temporalment.

Per beneficiar-se d'un sistema motoritzat de persianes, no sempre és necessari suprimir les antigues, de manera que si encara estan en bon estat, és possible que l'instal·lador pugui canviar el sistema amb el qual funcionen les teves persianes. La conversió de les persianes manuals a un sistema motoritzat és simple, fàcil i rendible. Les persianes elèctriques poden instal·lar-se tant en alumini com en PVC, el que facilita que qualsevol persiana manual convencional pugui convertir-s’hi.

Si estàs pensant en canviar les finestres i tens dubtes sobre aquest tema o t'estàs plantejant motoritzar les teves persianes, no dubtis en contactar amb nosaltres sense cap compromís i demanar-nos el teu assessorament i pressupost personalitzat. Fines Confort et pot ajudar!