Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continua navegando, consideramos que acepta su uso. Puede cambiar la configuración u obtener más información aquí.

Aceptar

Home · Notícies · Quina és la millor època de l’any per canviar les finestres de la meva llar?

NOTĂŤCIES

 
Quina és la millor època de l’any per canviar les finestres de la meva llar?
29/04/2019

 

Amb el pas del temps, és normal que els elements que tenim a la nostra llar es vagin deteriorant i necessitin ser renovats. Les finestres són un dels elements clau del nostre habitatge ja que, d'elles depèn en molts casos gaudir d'un ambient interior agradable.

El canvi de les finestres pot resultar-te rendible tant econòmicament com a nivell de qualitat de vida.

Qualsevol època de l’any pot ser un bon moment per a renovar els tancaments de la teva llar si aquests ho necessiten. Val a dir que  la primavera (abans que arribi la calor) y la tardor (abans que arribi el fred) són dates molt encertadesper a aquest tipus de reformes ja que prepararàs el teu habitatge per a les èpoques d’estiu i hivern aprofitant el bon temps, les hores de sol i beneficiant-te dels següents avantatges:

 

  • Augment de l'aïllament tèrmic i en conseqüència també de la confortabilitat de la teva llar, ja que passaràs menys calor a l'estiu i menys fred a l'hivern.

 

  • Estalvi en les teves despeses de llum/ gas, ja que reduiràs el consum d'aire condicionat i calefacció.

 

  •  Increment de la seguretat de la llar respecte a possibles robatoris, just abans de les vacances d'estiu/ hivern, moment en què augmenten aquest tipus d' incidents.

 

  • Rendibilització de la inversió realitzada de forma immediata.

 

  • Augment del nivell d'eficiència energètica de la teva llar, el que incrementarà al seu torn el valor de l'habitatge.

 

Si decideixes que ha arribat el moment de renovar les teves finestres, no dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres i demanar el teu pressupost sense cap compromís. Fines Confort et pot ajudar!