Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continua navegando, consideramos que acepta su uso. Puede cambiar la configuración u obtener más información aquí.

Aceptar

Home · Notícies · La ruptura de pont tèrmic en els tancaments d'alumini

NOTÍCIES

 
La ruptura de pont tèrmic en els tancaments d'alumini
27/02/2019

 

Els tancaments s'utilitzen per separar l'ambient exterior de l'interior, amb la finalitat de conservar en els espais interiors unes condicions ambientals confortables.

La ruptura de pont tèrmic (RPT) en les finestres d'alumini és una de les característiques principals a l'hora d'obtenir els millors estàndards d'aïllament tèrmic.

Un pont tèrmic és una zona en la qual es transmet més fàcilment la calor. Per evitar aquesta transmissió de calor, s'utilitza el que s'anomena ruptura o trencament de pont tèrmic que s'aconsegueix intercalant un material poc conductor (aïllant) entre la cara externa i interna de la fusteria d'alumini.

D'aquesta forma, encara que es tingui una finestra d'un material conductor de la temperatura, com l'alumini, s'evita el pont tèrmic entre l'interior de l'immoble i l'exterior, de manera que s'aconsegueix salvar la temperatura interior.

Els materials més comuns a l'hora d'introduir un trencament del pont tèrmic estan presentats en forma de varetes de poliamida reforçades amb fibra de vidre.

Però, ¿quins són els principals avantatges d'instal·lar finestres d'alumini amb ruptura de pont tèrmic?

  •  L'estalvi econòmic i energètic: la legislació és cada vegada més estricta en matèria d'eficiència energètica dels edificis ja que l'objectiu és reduir l'emissió de CO2. Instal·lant finestres amb ruptura de pont tèrmic s'aconsegueix gastar menys energia en calefacció i aire condicionat i en conseqüència, també implica un estalvi econòmic considerable.
  • La disminució de la condensació : en no existir una transmissió de temperatura entre una banda i l'altra, s'aconsegueix minimitzar l'aparició de la condensació i els seus problemes derivats.
  • La varietat d'estils: hi ha una gran varietat de colors i acabats. D'aquesta manera, sempre es podrà trobar la finestra adequada a cada casa.
  • La seva durabilitat: la resistència als agents químics de l'alumini i la poliamida fan que les finestres d'alumini amb RPT siguin fàcils de mantenir en el temps.
  • Són reciclables i ecològiques: tant l'alumini com la poliamida són materials 100% reciclables.

El trencament de pont tèrmic és un gran avanç tècnic. La unió de poliamida amb alumini crea un material perfecte per a la fabricació de tancaments sostenibles.

La instal·lació de finestres d'alumini amb RPT ens permet estalviar diners i guanyar en confort. Si decideixes fer canvis en els tancaments de la teva llar, no dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres. Fines Confort et pot ajudar!