Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continua navegando, consideramos que acepta su uso. Puede cambiar la configuración u obtener más información aquí.

Aceptar

Català  |  Español
Home · Notícies · Consells per a mantenir portes i finestres d'alumini i PVC

NOTÍCIES

 
Consells per a mantenir portes i finestres d'alumini i PVC
30/01/2019

 

Tot i que les portes i finestres d'alumini i PVC necessiten un manteniment mínim, és important revisar-les de tant en tant per allargar la seva vida al màxim i que es conservin en perfecte estat com el primer dia. Com ho pots aconseguir?

 

  • Neteja els perfils un parell de cops l'any, amb aigua i detergent suau de PH neutre en forma diluïda. Mai ho facis en sec. Evita detergents en pols que puguin ratllar la superfície i productes de neteja que continguin substàncies abrasives o solvents.
  • Aclareix amb aigua neta i eixuga amb un drap suau i absorbent.
  • Neteja els vidres amb aigua tèbia i un drap net.
  • Revisa periòdicament els rails de les teves portes i finestres corredisses. Residus i impureses diverses solen acumular-s’hi. Es poden eliminar fàcilment amb una aspiradora.
  • És important revisar també les juntes entre el vidre i el perfil, ja que el seu deteriorament pot perjudicar als nostres tancaments.
  • S'aconsella, un cop l'any, utilitzar un pinzell o dosificador en spray per aplicar una mica d'oli lubricant en els mecanismes d'obertura (panys, frontisses ...). D'aquesta manera també s'evita que s'oxidin.
  • Tracta i manipula les teves portes i finestres amb cura evitant els tancaments bruscs i cops, ja que poden provocar desajustos o trencaments en les mateixes i incrementar el seu deteriorament substancialment.

 

Com veus,  gràcies a la qualitat dels materials utilitzats, resulta bastant senzill i poc molest mantenir les nostres portes i finestres d'alumini i PVC com noves i allargar la seva durabilitat. Així i tot, si vols ajustar algun element de les teves portes i finestres o estàs pensant en fer canvis en els tancaments de la teva llar, no dubtis en contactar amb nosaltres. Fines Confort et pot ajudar.