Català  |  Español

Avís legal

En compliment del que estableix la Llei Orgànica 15/1999, el 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, l’informem que mitjançant la complimentació del present formulari, les seves dades personals quedaran incorporades i seran tractades en un fitxer de titularitat FINESTRES I TANCAMENTS CONFORTABLES DEL BAGES, SL amb la finalitat de poder gestionar la seva sol·licitud.
Així mateix, llevat que vostè manifesti expressament el contrari, es podran utilitzar les seves dades personals per mantenir-lo informat de notícies i novetats relacionades amb els seus serveis .

 

Així mateix, l’informem de la possibilitat d’exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les seves dades de caràcter personal mitjançant correu electrònic dirigit a finesconfort@finesconfort.com mitjançant escrit dirigit a FINESTRES I TANCAMENTS CONFORTABLES DE BAGES, SL ARTÉS ( BARCELONA ), C.P. 08271, POLIGON INDUSTRIAL STA . MARIA C / ANSELM CLAVÉ, 38, acompanyant fotocòpia del seu D.N.I.